OM Lapportens Hundcenter

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Om Lapportens Hundcenter

När jag var 4 år träffade jag min första riktiga kompis i lekparken, en tysk schäfer som jag bad min mamma och pappa att jag skulle få behålla då den var ensam. Ett år senare fick jag min första egna hund, Assi, en blandras mellan Riesenschnauzer och Vorsther, som blev 14 år gammal. Därefter har jag haft och tränat alla tänkbara raser.: Leonberger, Dobberman, Schäfer, Landseer, Border Collie, Vorsther, Labrador m.m.

2022 arbetade jag som bemannings sjuksköterska i centrala Kristianstad och hade min Schäfer XI på Emmas hunddagis under en period. Vi flyttade hem i dec 2022,  då min Shiloh, Elza  skulle valpa vid nyår. Hon fick 8 valpar som överlevde. 

När Patrik Haak hörde av sig och jag fick vetskap om att  Emmas Hunddagis skulle stänga under våren 2023, släppte jag allt och reste med alla mina hundar, från Kiruna till Skåne för att försöka rädda verksamheten och numera driver jag dagiset & pensionatet. 

Det har varit en tuff tid, men jag har en vision och vet att verksamheten kommer blomstra framöver med  tilliten från våra nuvarande dagishundars ägare och med hjälp av mina kvinnliga medarbetare som verkligen brinner för hundar. /Jenny

Kontakta oss